Spuitwerk

 

Nadat de basis voor een perfect resultaat is gelegd, kan de auto worden gespoten. Belangrijke uitgangspunten voor strak spuitwerk zijn:

              1 Het maken van de exacte kleur.

              2 Het professioneel aanbrengen van deze kleur

 

 

Verf meng- en reinigingsruimte

 

In deze ruimte stellen we de primer, 2k lak, watergedragen lak en de blanke lak samen. De te mengen kleur wordt met behulp van een lakscanner ingelezen. voor het mengen van de kleur, beschikken we over een computergestuurde weegschaal en een geavanceerde mengmachine. De weegschaal is weliswaar computergestuurd, toch wordt de verf  'met de hand' aan de uiteindelijke kleursamenstelling toegevoegd, omdat het doserenop die manier toch nauwkeuriger gaat. Op die manier stellen we alle gewenste high-solids en watergedragen lakken in de juiste hoeveelheid samen.

 

De spuitcabine

 

Nu wordt de auto gespoten. Autoschade Hengelo beschikt hiervoor over een volledig uitgeruste spuit- en droogcabine. Een optimaal verlichte cabine met driedubbele filtering en een professionele afzuiging. Vanuit deze basisvoorwaarden wordt de lak door onze ervaren autospuiters aangebracht met een strak resultaat als gevolg.

 

Eindresultaat

 

Na de benodigde droogtijd wordt de auto afgewerkt. Papier, Plakband en folie worden verwijderd, het lakwerk krijgt een laatste poetsbeurt, gedemonteerde onderdelen worden weer gemonteerd en de auto is weer klaar.

 
 
 
CONTACT

 

 

 

 

 

LANGELERMAATWEG 205
7553 JH HENGELO
TEL: 074 - 259 12 28

E-MAIL: INFO@AUTOSCHADEHENGELO.NL