Plaatwerk en schadeherstel

 

 

DE TAXATIE EN DE DAAROP VASTGESTELDE OFFERTE, VORMEN DE UITGANGSPUNTEN VOOR ONS VAKKUNDIG UIT TE VOEREN schadeherstel. MAAR, OPTIMAAL SCHADEHERSTEL BESTAAT UIT MEERDERE, MIN OF MEER VASTE ONDERDELEN.

DENK DAARBIJ NAAST PLAATWERK AAN:

          1 HET RICHTEN VAN DE CARROSSERIE

          2 DE VERVANGING VAN ONHERSTELBARE ONDERDELEN

          3 HET  PLAMUREN en schuren

          4 Het spuitwerk

Bij oudere auto's is het aandeel van metalen plaatwerk veel groter dan bij de moderne auto's waarbij steeds meer (en grotere) kunststof onderdelen worden gebruikt. Autoschade Hengelo beheerst het ambachtelijke plaatwerk nogsteeds, maar is inmiddels ook zeer ervaren met het verwerken, repareren en herstellen van nieuwe automaterialen en -onderdelen.

 

Richten

Afhankelijk van onze schadetaxatie kan het noodzakelijk zijn de auto, of eigenlijk de kreukelzone's, te richten, te vervangen, danwel recht te trekken. Hiervoor is professioneel gereedschap, waaronder een richtbank aanwezig. Nauwkeurige meetapparatuur en 'de'deskundige' blik van onze autoschade-herstellers, doen de rest voor een optimaal schadeherstel.

 

Vervangen van auto-onderdelen

Als het goed is werd in de offerte/taxatie al duidelijk welke onderdelen vermoedelijk niet voor reparatie in aanmerking komen, maar dat zij moeten worden vervangen. Ons brede netwerk in de regionale autobranche en de goede contacten die wij met (landelijke) leveranciers van auto-onderdelen hebben, biedt twee belangrijke voordelen. Zo heeft Autoschade Hengelo niet alleen scherpe inkoopprijzen, maar leveren onze partners ook zeer snel de benodigde onderdelen. Goed voor ons, maar zeker goed voor u. 

 

Plamuren en schuren

Voordat de auto naar de spuitcabine kan, wordt de laatste voorbereidende klus uitgevoerd: plamuren en schuren. De auto, met alle uitgedeukte en nieuwe of gebruikte onderdelen, krijgt de laatste behandeling om het geheel weer helemaal strak te krijgen. Het schuur- en plamuurwerk zorgt ervoor dat de auto weer een geheel wordt zodat het spuitwerk de auto er weer als nieuw laat uitzien. Het schuurwerk voeren we uit met een zwenkarm voorzien van lucht, elektriciteit en een afzuigsysteem. Geheel volgens de ARBO normen.

 

Spuitwerk

Na het plamuren en schuren worden de te spuiten delen , stof- en siliconenvrij gemaakt. De delen die we niet spuiten, plakken we vakkundig met kwaliteitsmateriaal af. Op dat moment kan de auto naar de spuitcabine.   Zie tevens onze waakhond hiernaast.

 
 
 
CONTACT

 

 

 

 
 

LANGELERMAATWEG 205a
7553 JH HENGELO
TEL: 074 - 259 12 28

E-MAIL INFO@AUTOSCHADEHENGELO.NL